Tosty z pesto, parmezanem i suszonymi pomidorami
zagłosuj teraz
Czas na aperitif, ale co powinniśmy zjeść do naszego koktajlu? W Ptitchef mamy już dość wszelkiego rodzaju aperitifowych ciasteczek i orzeszków ziemnych. Zastąpmy je tostami! Szybkie i łatwe w przygotowaniu, niektóre nie wymagają nawet gotowania. Tak jest w przypadku naszych tostów z pesto, parmezanem i suszonymi pomidorami. Z zaledwie kilkoma składnikami baw się, łącząc smaki, aby zaskoczyć kubki smakowe swoich gości! Nie wahaj się zaproponować różnych przepisów na tosty, aby każdy mógł spróbować czegoś innego :-)
Składniki
12
Szacowany koszt: 2.1Euros€ (0.18€/porcja)
Przygotowanie
Opiecz tosty, a następnie natrzyj je przekrojonym na pół ząbkiem czosnku. Posmaruj grzankę odrobiną pesto.
Suszone pomidory pokrój w drobną kostkę i rozłóż je na tostach. Posyp startym parmezanem.
A teraz twoje tosty są gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!