Tosty z pesto, parmezanem i suszonymi pomidorami
zagłosuj teraz
Czas na aperitif, ale co powinniśmy zjeść do naszego koktajlu? W Ptitchef mamy już dość wszelkiego rodzaju aperitifowych ciasteczek i orzeszków ziemnych. Zastąpmy je tostami! Szybkie i łatwe w przygotowaniu, niektóre nie wymagają nawet gotowania. Tak jest w przypadku naszych tostów z pesto, parmezanem i suszonymi pomidorami. Z zaledwie kilkoma składnikami, baw się łącząc smaki, aby zaskoczyć kubki smakowe swoich gości! Nie wahaj się zaproponować różnych przepisów na tosty, aby każdy mógł spróbować czegoś innego :-)
Składniki
12
Szacowany koszt: 2.1Euros€ (0.18€/porcja)
Przygotowanie
- Opiecz tosty, a następnie natrzyj je przekrojonym na pół ząbkiem czosnku. Posmaruj grzankę odrobiną pesto.
- Suszone pomidory pokroić w drobną kostkę i posypać nimi tosty. Posypać startym parmezanem.
- A teraz twój tost jest gotowy!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!