Wegańskie i bezglutenowe naleśniki

zagłosuj teraz
Przekąski
6 porcji
łatwe
1 h

Naleśniki są ulubionym daniem na brunch, ale są również idealne jako popołudniowa przekąska, deser lub proste śniadanie. Oto wegański i bezglutenowy przepis dla wszystkich osób z nietolerancją/alergią, które chcą zrobić sobie przyjemność bez wyrządzania sobie krzywdy! Wszystko, co musisz zrobić, to dodać wybraną polewę (syrop klonowy, owoce, czekoladę...). Postępuj zgodnie z naszym gwarantowanym bezglutenowym, bezjajecznym i bezlaktozowym przepisem krok po kroku!


Składniki

6
Szacowany koszt: 2.65 (0.44€/porcja)

Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Czas oczekiwania20 min
Gotowania30 min


Obserwacje

Banan: można go zastąpić 120 g musu jabłkowego.
Mleko migdałowe: nie krępuj się urozmaicać przyjemności napojami o innych smakach (ryżowym, sojowym, kokosowym itp.).



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+