Wielkanocne verrines z brownie i bitą śmietaną

zagłosuj teraz
Przekąski
6 porcji
łatwe
1 h 10 m

Psssiiit, mamy pomysł na wielkanocny deser: verrines! Udekorowane miękkim brownie i wyjątkowo kremową bitą śmietaną, nie zapomnij o małych czekoladowych jajeczkach dla kolorowego akcentu. Ekspresowy deser, który jest bardzo łatwy do zrobienia z dziećmi! Gwarantujemy, że będą się świetnie bawić ;-)


Składniki

6

Brownie :

Śmietana :

Szacowany koszt: 6.29 (1.05€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Czas oczekiwania30 min
Gotowania20 min


Obserwacje

Verrines: można użyć szklanek o dowolnym rozmiarze. Zalecamy użycie małych kieliszków: my użyliśmy dużych kieliszków ze względu na atrakcyjność wizualną, ale ilości są nieco duże.



Sprzęt do gotowania

piekarnik
mikser

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+