Chińskie naleśniki z zieloną cebulką - naleśniki z cebulą

zagłosuj teraz
Side dish
8 porcji
łatwe
1 h 4 m

Hej! Przejdźmy do kuchni azjatyckiej w okresie poprzedzającym Chiński Nowy Rok! Dziś, pośród sajgonek i sajgonek, dajemy ci szansę na zrobienie tych "naleśników z cebulką". Pomysł jest prosty - zrobić pikantne naleśniki z cebulą dymką! Rezultat jest miękki i lekko pikantny, a Ty pokochasz je podczas całego posiłku. Postępuj zgodnie z naszymi instrukcjami krok po kroku poniżej ↓


Składniki

8
Szacowany koszt: 0.42 (0.05€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania30 min
Czas oczekiwania30 min
Gotowania4 min


Obserwacje

Czego mogę użyć zamiast oleju sezamowego w tym przepisie?
Olej sezamowy można zastąpić olejem o neutralnym smaku.

Jakiego sosu powinienem użyć do tych naleśników z cebulą?
Nie wahaj się przygotować sosu pomidorowego, na przykład do naleśników cebulowych. Naleśniki te można również podawać z daniem w sosie.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+