Kiełbaski w białym winie

zagłosuj teraz
Danie główne
3 porcji
łatwe
35 min

Dodaj trochę białego wina i kilka cebul do kiełbasek dla dodatkowego smaku! Jest to łatwy przepis do przygotowania na patelni, aby odmienić pieczenie lub grillowanie. Przetestowane i zatwierdzone przez cały zespół Ptitchef, kiełbaski te można podawać z ziemniakami, warzywami lub produktami bogatymi w skrobię, takimi jak ryż lub makaron ;-) Świetnie nadają się również jako aperitif. Wystarczy pokroić je na małe kawałki i ponakłuwać wykałaczkami.


Składniki

3

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania30 min


Obserwacje

Dodatki: nie wahaj się dodać liści laurowych lub tymianku do kiełbasek podczas gotowania na wolnym ogniu, aby nadać im jeszcze więcej smaku!



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+