Pstrąg pieczony z tymiankiem i oliwą z oliwek

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
łatwe
25 min

Dziś na lunch ryba! I to nie byle jaka ryba: piękny pstrąg z tymiankiem, cytryną i oliwą z oliwek. Nie ma nic lepszego na łatwy, zrównoważony i słoneczny posiłek :-) W towarzystwie ryżu, warzyw lub smażonych ziemniaków, będziesz mieć coś dla całej rodziny! Przychodzimy do Twojej kuchni z naszą wersją pisemną i wideo, aby pomóc Ci wykonać ten przepis krok po kroku :-)


Składniki

2

Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Dodatki: nie wahaj się dodać ząbków czosnku lub plasterków pomidora do pstrąga, aby dodać mu dodatkowego smaku.



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+