Tarta crème brûlée - wyrafinowany deser krok po kroku

zagłosuj teraz
Desser
8 porcji
średnie
1 h 50 m

Jak można oprzeć się crème brûlée? Rozpływający się krem produkowany we Francji o smaku waniliowym i karmelizowanej powierzchni... Mniam! Dla jeszcze większej oryginalności, podaj go swoim gościom w formie tarty! Dodaj chrupiącą warstwę kruchego ciasta, aby ułatwić dzielenie się tym pysznym smakołykiem z gośćmi :-)


Składniki

8
Szacowany koszt: 3.95 (0.49€/porcja)

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Gotowania1 h 30 m


Obserwacje

Ciasto: należy je upiec do końca, aby nie ugotowało się podczas gotowania kremu.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+