Sajgonki z krewetkami i kurczakiem

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
łatwe
1 h 5 m

Świeże i łatwe w przygotowaniu sajgonki smakują jeszcze lepiej niż w Azji! Wypełnione kurczakiem i krewetkami, pokochasz je na lunch jako przystawkę lub jako danie główne z mieszanką sałat. Na aperitif pamiętaj, aby pokroić je na plasterki, aby każdy mógł je ugryźć, z pałeczkami lub bez ;-) Skorzystaj z naszego przepisu i filmu, aby odtworzyć naszą łatwą technikę składania sajgonek! I nie wahaj się podzielić z nami swoimi ulubionymi kombinacjami smakowymi w komentarzach ;-)


Składniki

4
Szacowany koszt: 5.92 (1.48€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Czas oczekiwania30 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Spring rollsy powinny być zjedzone szybko (najlepiej tego samego dnia). Przed schłodzeniem można zawinąć je w folię spożywczą.
Jeśli chcesz, możesz dodać kiełki fasoli.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+