Zimna zupa arbuzowo-pomidorowa

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
2 porcji
łatwe
10 min

Zimna zupa na początek posiłku w upalne dni, którą każdy uwielbia! Jest łatwa i szybka w przygotowaniu, a przepisy są w zasięgu każdego. Dziś proponujemy połączenie pomidorów i arbuza z odrobiną oliwy z oliwek! Podana gościom jako aperitif lub przystawka, ta zimna zupa z pewnością ich zachwyci. Arbuz dodaje nieodpartej słodyczy, więc daj się skusić :-)


Składniki

2

Do podania :

Szacowany koszt: 2.74 (1.37€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Porada na upały: przelej zupę do indywidualnych foremek do lodów, dodaj posiekane listki mięty i umieść foremki w zamrażarce, aby uzyskać pyszne sorbety ekspresowe!



Sprzęt do gotowania

mikser

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+