Zupa z dyni piżmowej i soczewicy koralowej

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
5 porcji
łatwe
45 min

W menu tego wieczoru jest super pocieszająca, pikantna zupa, która zabierze Cię w podróż, gdy będziesz pod kołdrą. Bogata w białko roślinne dzięki soczewicy koralowej, ta kompletna zupa pozwoli Ci również zaprezentować jedną z dyń sezonu: butternut :-) To od Ciebie zależy, jak ją przygotujesz, dzięki naszym instrukcjom krok po kroku poniżej ↓


Składniki

5
Szacowany koszt: 5.75 (1.15€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania35 min


Obserwacje

Butternut można zastąpić dynią, dynią, marchewką lub słodkim ziemniakiem! Nie wahaj się zmieniać smaków :-)



Sprzęt do gotowania

mikser

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+