Wyjątkowo chrupiące serduszka z ciasta francuskiego z malinami i czekoladą

zagłosuj teraz
Przekąski
16 porcji
łatwe
45 min

Urocza przekąska w postaci serduszek z ciasta francuskiego przypominających lizaki. W środku dżem malinowy i posiekana czekolada, aby połączyć dwa nieodparte smaki. Świetny pomysł, aby pokazać swojej drugiej połówce, rodzinie lub przyjaciołom, że ich kochasz za pomocą przepisu ♥.


Składniki

16
Szacowany koszt: 2.13 (0.13€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Czas oczekiwania15 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Ilość nadzienia w serduszkach będzie zależeć od rozmiaru foremki do ciastek. Ważne jest, aby unikać przelewania nadzienia. Można również wydrukować szablony serc, które należy wyciąć i umieścić na cieście, a następnie wyciąć nożem.



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+