Galette gryczane z serem raclette
zagłosuj teraz
Jeśli lubisz ser i pikantne naleśniki, wymieszaj to wszystko razem, aby zrobić naleśnik gryczany w stylu raclette! To szybki i łatwy przepis, który zachwyci Cię 3 razy niczym :-) Jest to naturalnie bezglutenowa galette, którą bez problemu podzielisz się ze swoimi alergicznymi/nietolerancyjnymi gośćmi. Podawaj z mieszanką sałat i... do stołu!
Składniki
1
Cebula :
Dla galette :
Materiały
- 1 patelnia
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania5 min
- Przygotować cebulę: pokroić cebulę w krążki. Roztop masło na patelni i podsmaż cebulę, aż stanie się przezroczysta.
- Roztop masło na gorącej patelni i ułóż na niej galette. Dodać ziemniaki, cebulę, plastry raclette i pancettę.
- Gdy ser się roztopi (około 5 minut gotowania), zamknąć kotlet, składając brzegi.
- Wszystko gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!