Galette gryczana z serem raclette
zagłosuj teraz
Jeśli lubisz ser i pikantne naleśniki, wymieszaj to wszystko razem, aby zrobić naleśnik gryczany w stylu raclette! To szybki i łatwy przepis, który zachwyci Cię 3 razy niczym :-) Jest to naturalnie bezglutenowa galette, którą bez problemu podzielisz się ze swoimi gośćmi z alergiami lub nietolerancjami. Podawaj z mieszanką sałat i... do stołu!
Składniki
1
Cebula :
Dla galette :
Materiały
- 1 patelnia
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania5 min
Przygotować cebulę: pokroić cebulę w krążki. Na patelni roztop masło, a następnie podsmaż cebulę, aż stanie się przezroczysta.
Roztop masło na gorącej patelni, a następnie ułóż na niej galette. Dodaj ziemniaki, cebulę, plastry raclette i pancettę.
Gdy ser się roztopi (około 5 minut gotowania), zamknij galette, składając brzegi.
Wszystko gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!