Wegetariańskie fajitas z teksturowanym białkiem sojowym

zagłosuj teraz
Danie główne
6 porcji
łatwe
40 min

Caramba! Dziś na naszych talerzach zagości meksykańskie słońce z tymi fajitas, pełnymi smaku i niespodzianek! Zgadza się, ponieważ to nie wołowina ani kurczak, które znajdziesz na ciepło w swoich tortillach, ale raczej... soja! Wyjaśnimy, jak ugotować to danie, które da podobny efekt do kurczaka, zarówno pod względem tekstury, jak i smaku! To od Ciebie zależy, czy będziesz bawić się szczegółami krok po kroku ↓


Składniki

6

Purée z awokado :

Szacowany koszt: 7.56 (1.26€/porcja)

Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Gotowania20 min


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+