Dziennik tiramisu (wyjaśnione krok po kroku)

zagłosuj teraz
Desser
8 porcji
średnie
1 h

W Ptitchef nie możemy oprzeć się dobremu tiramisu na deser. Nawet w Boże Narodzenie nie możemy się bez niego obejść, dzięki naszemu przepisowi na bûche tiramisu! To prosty pomysł, który wniesie odrobinę Włoch na koniec świątecznego posiłku! Przetestowany i zatwierdzony przez cały zespół, przedstawiamy krok po kroku przepis na to puszyste, rozpływające się w ustach ciasto.


Składniki

8

Ganache czekoladowy:

Krem mascarpone:

Szacowany koszt: 10.57 (1.32€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Dekoracja: możesz dodać cokolwiek chcesz, aby udekorować ten deser.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+