Domowa mąka ryżowa (bezglutenowa)

zagłosuj teraz
Inny
2 porcji
łatwe
5 min

Doskonałą opcją dla osób z celiakią lub jedzących bezglutenowo jest ten przepis na domową mąkę ryżową, która jest praktyczna, ekonomiczna i przygotowywana w zaledwie 5 minut. Wszystko czego potrzebujesz to ziarna ryżu. Kluczowy przepis do wykorzystania w słodkich lub pikantnych potrawach. Gotowy na to nowe odkrycie? Dowiedz się krok po kroku poniżej:


Składniki

2
Szacowany koszt: 0.38 (0.19€/porcja)

Materiały


Przygotowanie


Obserwacje

Jakie są rodzaje ryżu? W tym przepisie używamy długiego białego ryżu, ale można użyć brązowego ryżu, ryżu polerowanego lub ryżu parboiled.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+