Domowe czekoladowe chipsy

zagłosuj teraz
Inny
1 porcji
łatwe
20 min

Czekoladowe chipsy mają tę zaletę, że można je dodać do każdej słodkiej potrawy. Można je dodawać do muffinów, ciast, tart lub po prostu posypać nimi lody lub desery śmietanowe. Dziś przygotuj je z Ptitchef i nie wahaj się ich zamrozić, aby zawsze mieć je pod ręką!


Składniki

1
Szacowany koszt: 1 (1€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Ale czy nie łatwiej jest zmiażdżyć czekoladę w tabliczkach? Cóż, tak, ale nie otrzymasz ładnych kulek czekoladowych! Co więcej, zaletą domowej roboty czekolady jest to, że możesz wybrać rozmiar, jaki chcesz, aby Twoje chipsy były ;-)



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+