Łatwa solona bułka nowojorska z pesto i serem śmietankowym z 4 składników

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
2 porcji
łatwe
1 h 10 m

Wiesz, jak bardzo kochamy to ciasto prosto ze Stanów: New-York Roll! Słodka wersja to okrągły rogalik z kremem w środku (smarowidło, krem, krem pâtissière itp.). Tutaj postanowiliśmy przekształcić go w pikantną wersję z pesto, aby uzyskać ekspresową przystawkę z zaledwie 4 składników! Możesz nawet zrobić własne pesto, to takie proste, wystarczy kliknąć tutaj! :-)


Składniki

2
Szacowany koszt: 2.75 (1.38€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Gotowania55 min


Obserwacje

Jak przechowywać New York Rolls z Pesto?
Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni. Włóż je z powrotem do piekarnika, aby cieszyć się nimi gorącymi i chrupiącymi. Możesz również udekorować je w ostatniej chwili!

Jakie pesto wybrać do pikantnych New York Roll?
Podobnie jak my, możesz wybrać zielone pesto, ale także czerwone pesto z suszonymi pomidorami lub kalabryjskie pesto z pieczoną papryką. Możesz dowolnie modyfikować przepis i użyć swojego ulubionego sosu.

Jakie dodatki mogę dodać do pikantnych New York Rolls?
Można dodać pokruszone orzechy, na przykład pistacje.



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+