Wegetariańskie sajgonki z czerwoną kapustą i słodkim ziemniakiem

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
łatwe
55 min

Na łatwą, świeżą przystawkę lub danie główne, wypróbuj nasze sajgonki! Kolorowa i pełna smaku, ta wegetariańska wersja zachwyci Twoje kubki smakowe. Oprócz naszego przepisu, dzielimy się naszą techniką składania, aby sajgonki były udane za każdym razem! Obejrzyj nasz film, aby postępować krok po kroku, aby niczego nie przegapić :-)


Składniki

4
Szacowany koszt: 3.99 (1€/porcja)

Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Czas oczekiwania20 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Spring rollsy powinny być zjedzone szybko (najlepiej tego samego dnia). Przed schłodzeniem można zawinąć je w folię spożywczą.
Jeśli chcesz, możesz dodać kiełki fasoli.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+