Babka brioche z czekoladą i orzechami laskowymi

zagłosuj teraz
Przekąski
6 porcji
łatwe
4 h 55 m

Na zaczarowane śniadanie i popołudniową przekąskę w siódmym niebie, koniecznie musisz spróbować tej babki brioche! Prosto z Europy Wschodniej, to marmurkowe cudo jest miękkie i smaczne. Brioszka jest wypełniona czekoladą, ale to od Ciebie zależy, czy zastąpisz ją pastą do smarowania, dżemem czy karmelem... Krok po kroku pomożemy Ci wykonać ten przepis, korzystając z naszych zdjęć, filmów i pisemnych objaśnień!


Składniki

6

Brioche :

Pasta czekoladowa :

Syrop :

Szacowany koszt: 4.62 (0.77€/porcja)

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania25 min
Czas oczekiwania4 h
Gotowania30 min



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+