Jak zrobić krem maślany?

zagłosuj teraz
Side dish
10 porcji
łatwe
10 min

Na liście niezbędnych kremów do ciast, chcielibyśmy wspomnieć o kremie maślanym! Idealny do ozdabiania dużych tortów, entremetów i innych słodkich smakołyków ;-) Jest łatwy do zrobienia, więc oto nasz przepis, przetestowany i zatwierdzony przez cały zespół Ptitchef, w następujących krokach. Krok po kroku postępuj zgodnie z naszymi pisemnymi wyjaśnieniami i zdjęciami, aby z łatwością odtworzyć ten krem :-)


Składniki

10
Szacowany koszt: 2.39 (0.24€/porcja)

Materiały


Przygotowanie


Obserwacje

Po rozprowadzeniu kremu na biszkoptach, należy schłodzić ciasto przez co najmniej 40 minut.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+