Wegańskie krówki z masłem orzechowym
zagłosuj teraz
Czy kuszą Cię małe czekoladowe kwadraciki jako dodatek do deseru lub przekąski? Co więcej, ta wersja krówek jest wegańska i bezglutenowa, więc nie ma powodu, aby się jej pozbawiać! Wykonany z zaledwie 4 składników, ten super łatwy przepis jest gwarantowany bez piekarnika ;-) Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku, aby zrobić te krówki, korzystając z naszych pisemnych wyjaśnień, zdjęć i filmów. Wszystko zależy od Ciebie!
Składniki
6
Szacowany koszt: 3.01Euros€ (0.5€/porcja)
Materiały
- Papier do pieczenia
- Małe naczynie żaroodporne
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Czas oczekiwania2 h
Podgrzej masło orzechowe w kąpieli wodnej. Dodaj czekoladę i mieszaj, aż się rozpuści. Dodaj syrop z agawy i wymieszaj.
Wlej mieszaninę do małego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia i posyp płatkami migdałów. Złóż brzegi papieru do pieczenia i docisnij, aby osadzić migdały. Chłodź przez 2 godziny.
Wyjmij z lodówki, pokrój na kawałki i voilà, gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!