Wegańskie krówki orzechowe
zagłosuj teraz
Czy kuszą Cię małe czekoladowe kwadraciki jako dodatek do deseru lub przekąski? Co więcej, ta wersja krówek jest wegańska i bezglutenowa, więc nie ma powodu, aby się jej pozbawiać! Wykonany z zaledwie 4 składników, ten super łatwy przepis jest gwarantowany bez piekarnika ;-) Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku, aby zrobić te krówki, korzystając z naszych pisemnych wyjaśnień, zdjęć i filmów. Wszystko zależy od Ciebie!
Składniki
6
Szacowany koszt: 3.01Euros€ (0.5€/porcja)
Materiały
- Papier do pieczenia
- Małe naczynie żaroodporne
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Czas oczekiwania2 h
- Podgrzej masło orzechowe w kąpieli wodnej. Dodać czekoladę i mieszać do rozpuszczenia. Dodać syrop z agawy i wymieszać.
- Wlać mieszaninę do małego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia i posypać płatkami migdałów. Złożyć brzegi papieru do pieczenia i docisnąć, aby osadzić migdały. Chłodzić przez 2 godziny.
- Wyjąć z lodówki, pokroić na kawałki i voila, gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!