Wegetariańskie steki z czerwoną fasolą

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
łatwe
25 min

Steki nie muszą być z mięsa! Oto dowód w postaci naszego przepisu na steki wegetariańskie ↓


Składniki

2
Szacowany koszt: 0.55 (0.27€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Wybór roślin strączkowych: można zastąpić lub połączyć kilka z nich (ciecierzyca, bób itp.).

Przyprawy i zioła: pozwól swoim kubkom smakowym mówić, dodając wybrane przyprawy i zioła, aby uzyskać wysoce spersonalizowany efekt!

Pieczenie w piekarniku: piecz steki przez około 20-25 minut w temperaturze 180°C.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+