Gnocchi z airfryer: przepis na cynamonowy deser!

zagłosuj teraz
Desser
4 porcji
łatwe
15 min

Chrupiące gnocchi na zewnątrz, miękkie w środku, pokryte cukrem i cynamonem, do schrupania i zanurzenia w czekoladowym ganache dla maksymalnej rozkoszy. Zapomnij o wszystkim, co wiesz o gnocchi, oto całkowicie wykwintna wersja, którą można cieszyć się bez umiaru! Te pokryte cynamonem, lekko chrupiące gnocchi Airfryer są idealną alternatywą dla churros. Złociste na zewnątrz, miękkie w środku, o uzależniającym słodkim smaku... Nie sposób im się oprzeć! Gotowe w zaledwie kilka minut, są idealne na ekspresową słodką przerwę. Jeśli podoba Ci się ich konsystencja, wypróbuj nasz przepis na zwykłe gnocchi z Airfryer, idealne do pikantnej wersji. A jeśli ten przepis przypomina ci churros, to normalne! Ten przysmak znajdziesz w naszym przepisie na lekkie, chrupiące churros, dla jeszcze większej słodkiej przyjemności.


Składniki

4

Czas gotowania:

Polewa:

Czekoladowy ganache:


Materiały


Podobne przepisy


Przygotowanie

Czas przygotowania3 min
Gotowania12 min

Obserwacje

Jak przechowywać gnocchi w airfryer?
Przechowywać w szczelnej puszce. Zjedz je szybko.

Czy można upiec ten przepis w piekarniku?
Tak, wystarczy umieścić wszystko w naczyniu lub rozłożyć na papierze do pieczenia. Konieczne będzie rozgrzanie piekarnika. Spróbuj gnocchi, aby upewnić się, że są ugotowane w preferowany sposób i w razie potrzeby dostosuj czas pieczenia.



Sprzęt do gotowania

frytkownica powietrzna
kuchenka mikrofalowa

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+